A Coward Dies a Thousand Deaths, a Brave Man Dies But Once. - Medgar Evers

Oheiset kirjoitukset käsittelevät enimmäkseen monikulttuuria, maahanmuuttoa ja islamia - usein mediakriittisesti. Kyseessä on kokoelma verkkolehti Uuden Suomen Puheenvuoro-blogipalvelussa aiemmin julkaistuista blogikirjoituksista.

torstai 27. lokakuuta 2011

Katselisiko Venäjä rakettitulta Karjalaan?

7.1.2009 11:00
Isäni on syntynyt Suomen Karjalassa. Siis sillä alueella, joka valloitussodan jälkeen liitettiin nykyiseen Venäjään. Muslimin logiikalla minun kannattaisi vuokrata jostain rajan pinnasta verstas ja ruveta rakentamaan raketteja ja ampumaan niitä rajantakaisiin venäläiskaupunkeihin. Mutta minä voin antaa periksi, vaikka isieni maat onkin viety vääryydellä. Tämä on minun ja muslimin ero.
Mitä mahtaisi veli venäläinen tuumata, jos rajantakaisiin kyliin lentelisi rakettejani kuolemaa ja pelkoa kylväen, ja samaan aikaan Matti Vanhanen vain kyyristelisi tuttuun tapaansa käsiään levitellen ja Alexander Stubb vääntäisi jossain taustalla hymyä naamalleen ja lupailisi tyhjiä. Montako päivää, viikkoa, kuukautta tai vuotta Venäjä ymmärtäväisesti katselisi ja kuuntelisi rakettihyökkäysteni seurauksia? Mitä arvelette?
Kun palestiinalainen muslimi räjäyttää pommin israelilaisia lapsia täynnä olevassa jäätelöbaarissa tai koulubussissa, ei kukaan marssi nyrkit pystyssä EUn kaduilla. Kukaan ei vaadi EU:n avun lopettamista palestiinalaisille muslimeille, tai heidän edustustojensa sulkemista Euroopassa. Sanomalehdissä asia kuitataan korkeintaan pikku-uutisena, koska Israel on lopulta aina itse syyllinen, sillä se miehittää sitä sun tätä ja blah blah blah.
Voisiko Nicolas Sarkozy sanoa palestiinan muslimeille, että teidän rettelöintinne ja terrorinne on aiheuttanut kaiken tämän kurjuuden? Voisiko EU:n iso pikkumies tuumata, että pitäkää tunkkinne, älkääkä huutako enää EU:ta apuun? Ei voisi, sillä seuraavana yönä Ranskassa palaisi 15 000 autoa ja maa olisi taas sisällissodan partaalla. Lisäksi huomattavan osan ranskalaisesta ja muusta eurooppalaisesta omaisuudesta omistavat öljyrikkaat arabimuslimit voisivat halutessaan kaataa koko EU:n talouden.
Muslimi on lojaali toiselle muslimille. Esimerkiksi suomalaiselle muslimille tuikituntematon palestiinalainen muslimi on läheisempi kuin suomalainen kristitty työtoveri tai ateisti naapuri. Sitä kutsutaan "ummaksi". Kysykää vaikka Jaakko Hämeen-Anttilalta. Siksi muslimille ei kettuilla.
Ja siksi EUn pitää esittää solidaarista, kaataa palestiinan terroristipäälliköiden pohjattomiin kirstuihin rahaa, ja samalla vaatia USAlta ja YK:lta "toimenpiteitä". Tätä ei kuitenkaan saa sanoa kiristykseksi, sillä EU ei halua näyttäytyä julkisesti siellä missä oikeasti on: muslimien tossun alla. On vain siedettävä kaikessa hiljaisuudessa hyökkäyksiä Israelin lähetystöjä ja kansalaisia vastaan. On hyväksyttävä se tosiasia, että juutalaisvainot ovat Eurooppaan suuntautuvan islamilaisen siirtolaisuuden vuoksi nousseet jo lähes 1930-luvun tasolle, ja että juutalaiset muuttavat jo tuhatpäisinä laumoina evakkoon Euroopasta. Muun muassa Israeliin. Ja vievät omaisuutensa, älynsä ja yrityksensä mukanaan. Tilalle saamme onneksi mahtavaa arabialaista kulttuuria ja teehuoneita. Kysykää vaikka Jaakko Hämeen-Anttilalta.
Onneksi rauha saapuu sitten kun me kaikki olemme löytäneet Allahin armon. Siihen menee Euroopassa korkeintaan sata vuotta. Nykyvauhdilla.