A Coward Dies a Thousand Deaths, a Brave Man Dies But Once. - Medgar Evers

Oheiset kirjoitukset käsittelevät enimmäkseen monikulttuuria, maahanmuuttoa ja islamia - usein mediakriittisesti. Kyseessä on kokoelma verkkolehti Uuden Suomen Puheenvuoro-blogipalvelussa aiemmin julkaistuista blogikirjoituksista.

torstai 27. lokakuuta 2011

Ihmissalakuljettaja on vihreiden poliitikko

6.6.2009 19:46
Venäjältä Turkin kautta Suomeen salakuljetettujen 15 turvapaikanhakijan takapiruna häärinyt Mikael Storsjö on vihreiden aktiivipoliitikko. Hän oli ehdolla Helsingissä viime kuntavaaleissa, eli vuonna 2008. Poliisille ennestään tuttu Storsjö toi tällä kertaa Suomeen 15 onnenonkijaa.
Viime vuonna Storsjön kerrotaan junailleen Suomeen 18 "tšetšenialaisen kuoron jäsentä" ja heidän lastaan. Kaikkiaan suomalaisten veronmaksajien elätettäväksi on haalittu 41 venäläistä, joille on jo myönnetty oleskelulupa. Kun yhden turvapaikanhakijan ylläpito maksaa vuodessa iästä riippuen kolmestakymmenestä viiteenkymmeneen tuhanteen euroon, voi helposti laskea, että Storsjön jeesuskompleksinen vaalityö maksaa suomalaisille veronmaksajille joka vuosi useita miljoonia euroja.
Tähän väliin jotain aivan muuta:
Eilen uutisoitiin että Kaupunki säästää - vanhukset suihkuun joka toinen viikko
Henkilöstöpulan takia tamperelaisen vanhainkodin suihkutuskerrat ovat vähentyneet, kertoi Aamulehti.
"Vanhusten oltavat tamperelaisessa Koukkuniemen vanhainkodissa eivät ole järin puhtoiset. Kaupungin säästöjen takia vanhainkodissa on sijaiskielto, minkä johdosta vanhukset pääsevät suihkuun vain kerran kahdessa viikossa.
Lehden haastattelemat sisarukset Raili Kuivanen ja Ritva Viitala ovat henkilöstöpulasta harmissaan. Heille selvisi sattumalta, tavallisen vierailun yhteydessä, että heidän äitinsä suihkukäyntejä vähennetään. Ennen Koukkuniemessä pääsi suihkuun kerran viikossa, nykyisin kerran kahdessa."
Miten nämä mainitsemani asiat liittyvät yhteen? Miettikääpä.
Storsjön maahan junailemat turvapaikanhakijat eivät sitäpaitsi ole ketä tahansa ryysyläisiä, vaan useilla heistä on islamistista terroristitaustaa. Yrittäjäksi tituleerattu Storsjö työllistää siis itsensä lisäksi ainakin Supon rikostutkijoita. Pahimmassa tapauksessa Storsjön järjestämiä töitä riittää myös suomalaisille kirurgeille ja haudankaivajille.
Vihreistä on tullut juuriltaan vieraantunut hörhöpuolue, jonka aktiiveja yhdistää syvä halveksunta suomalaista elämänmuotoa kohtaan. Ei ihme että sen fiksuimmat perustajat ovat alkaneet ottaa etäisyyttä puolueen nykylinjaan. Vanhoista jäsenistä vihreissä vaikuttavat enää vanhat stalinistit. Uusi johtaja Anni Sinnemäki repii puoluetta entistä enemmän irti terveestä järjestä. Ja hän on valitettavasti myös seuraava työministeri.
Jos vihaat Suomea sielusi pohjasta niin anna äänesi vihreille! Saat äänellesi vastinetta enemmän kuin koskaan uskalsit toivoa.