A Coward Dies a Thousand Deaths, a Brave Man Dies But Once. - Medgar Evers

Oheiset kirjoitukset käsittelevät enimmäkseen monikulttuuria, maahanmuuttoa ja islamia - usein mediakriittisesti. Kyseessä on kokoelma verkkolehti Uuden Suomen Puheenvuoro-blogipalvelussa aiemmin julkaistuista blogikirjoituksista.

torstai 27. lokakuuta 2011

Nigeriassa ei esiinny homoseksuaalisuutta

17.8.2009 13:57
Vellova homokeskustelu toi mieleen erään muslimiksi kääntyneen työtoverini Yhdysvalloista.  Afroamerikkalainen herra William Kennedy vaikutti yllättävän lukeneelta ja maailmaa nähneeltä mieheltä. Kahvitauoilla hän saattoi kertoilla esimerkiksi kuusi kuukautta kestäneestä matkastaan Nigerian pohjoisiin osiin, joita hän kuvaili avoimen ihailevasti.
-
Ymmärsin rivien välistä, että Kennedyn ulkomaanmatkan pohjimmainen tarkoitus oli ollut uskonnollisen ymmärryksen syventäminen. Se oli ehkä tuottanut tulosta, sillä muista työntekijöistä poiketen hän nautti kahvitauoilla pelkkää teetä, ei tupakoinut, söi vain terveellisen näköisiä omia eväitään ja rukoilikin ainakin kerran tai kaksi työvuoron aikana. Hän otti mielellään osaa miesvaltaisen työporukkamme keskusteluihin, ja muisti valistaa meitä alkoholin ja irtosuhteiden vaaroista. Uskoaan hän ei kenellekään tuputtanut.
-
Ongelmia Kennedylle tuntui kuitenkin tuottavan suhtautuminen yhteen esimieheemme, joka oli avoimesti homoseksuaali. Kennedy muun muassa väitti, ettei homoseksualismia esiinny lainkaan islamilaisessa maailmassa. Hän tiesi asian faktaksi, koska oli nähnyt sen omin silmin Pohjois-Nigeriassa, jossa islamilainen laki sharia on monin paikoin käytössä. Kennedyn mukaan homoseksuaalit eivät voisi menestyä islamilaisissa maissa.
Oli turhaa huomauttaa, että tutkimusten mukaan noin joka kymmenes meistä syntyy homoseksuaaliksi. Näin ei asia lukeneen muslimin mielestä ollut ainakaan islamilaisessa maailmassa - eikä hänen mukaansa juuri muissakaan asioissa kannattanut luottaa länsimaiseen tieteeseen. Hän oli asiastaan täysin varma.
-
Eurooppalaisten suurimpia ongelmia on sinisilmäisyys, joka johtuu uskonnosta vieraantumisesta. Me emme enää ymmärrä aidosti uskonnollisen ihmisen ajatuksenjuoksua. Esimerkiksi tapakristityillä ei ole mitään tekemistä aidosti uskonnollisten ihmisten kanssa. Suomessa aidosti Jumalaan uskovia löytyy enää lähinnä muslimien joukosta. Siksi heille suhtautuminen homoseksualismiin on selvää kuin vesi:
Homoilu on suurta syntiä ja rikos Jumalaa kohtaan. Niin sanoo pyhä kirja Koraani, jonka kyseenalaistaminen on kuolemansynti.