A Coward Dies a Thousand Deaths, a Brave Man Dies But Once. - Medgar Evers

Oheiset kirjoitukset käsittelevät enimmäkseen monikulttuuria, maahanmuuttoa ja islamia - usein mediakriittisesti. Kyseessä on kokoelma verkkolehti Uuden Suomen Puheenvuoro-blogipalvelussa aiemmin julkaistuista blogikirjoituksista.

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Vihreiden tsetseenifetisismi vaarantaa Suomen sisäisen turvallisuuden

31.3.2010 01:15
Suomi on jännä maa. Meillä on hallituksessa puolue, jonka aktiivit salakuljettavat Suomeen islamilaiseen terrorismiin sotkeutuneita tsetseenejä. Saman puolueen aktiivit vaativat turvapaikkaa orpokotia Liettuassa ylläpitäneelle Gataevin pariskunnalle, joka on kunnostautunut pahoinpitelemällä majoittamiaan täysi-ikäisiä tsetseeninuoria, koska nämä olivat "liiaksi länsimaalaistuneet".
Gataeveille tuomittiin viime syksynä puolentoista vuoden vankilatuomiot Kaunasin hovioikeudessa Liettuassa. Tuomiot tulivat kuuden täysikäisen kasvattilapsen kiristämisestä. Pariskunta oli tarkoitus pidättää jo oikeudenkäynnin jälkeen, mutta he eivät olleet oikeudessa läsnä. Tuomiot peruttiin, koska pariskunta pakeni vihreiden tuella Suomeen. Sellaisia maahanmuuttajia Suomi vihreiden mielestä tarvitsee.
Ymmärrän hyvin miksi vihreät fanittavat tsetseenejä. Entiset kommunistit eivät voi fanittaa suomalaisia sotaveteraaneja, joten tilalle pitää keksiä eksoottisempia ilmestyksiä. Ei siis haittaa, että nykyiset tsetseenitaistelijat eivät ole niitä vanhoja palavasilmäisiä nationalisteja, vaan pesunkestäviä jihadisteja, jotka haluavat sharian voimaan Kaukasukselle hinnalla millä hyvänsä. Silti shariakin on vihreille OK - kunhan se ei koske itseä.
Vihreiden loputon häpeärimpuilu irti henkilökohtaisesta keskiluokkaisesta taustasta saattaa osua vielä omaan nilkkaan. Jos muutama humalainen kurdinuori onnistuu sytyttämään asuintalossa sijaitsevan Turkin suurlähetystön oven tuleen, niin mitä jihad-koulutettu tsetseenijengi keksii Suomessa asuvien venäläisten varalle? Ottaako vihreät vastuun tsetseenien Suomessa tekemistä poliittisista väkivallanteoista? Entä jos näiden Allahin tyttöjen/poikien tulilinjalle eksyy tavallisia Suomen kansalaisia? Ottavatko vihreät vastuun myös niistä uhreista?
Eivät tietenkään ota, koska vihreät ovat Jumalan asialla. Äiti maan.