A Coward Dies a Thousand Deaths, a Brave Man Dies But Once. - Medgar Evers

Oheiset kirjoitukset käsittelevät enimmäkseen monikulttuuria, maahanmuuttoa ja islamia - usein mediakriittisesti. Kyseessä on kokoelma verkkolehti Uuden Suomen Puheenvuoro-blogipalvelussa aiemmin julkaistuista blogikirjoituksista.

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Kolmannes opiskelevista brittimuslimeista hyväksyy tappamisen

22.12.2010 03:05
WikiLeaksin kautta julkisuuteen vuotanut tuore brittitutkimus kertoo, että 32 prosenttia islaminuskoisista brittiopiskelijoista pitää uskonnon vuoksi tappamista hyväksyttävänä tekona, kun muiden uskontokuntien edustajista vain kaksi prosenttia hyväksyy vastaavan.
Kolmessakymmenessä brittiyliopistossa haastatellusta kuudestasadasta muslimista ja kahdeksastasadasta ei-muslimista kerätystä vastausmateriaalista selvisi myös, että useampi kuin joka toinen muslimiopiskelija haluaisi mieluiten äänestää brittivaaleissa islamilaista puoluetta. Neljäkymmentä prosenttia korkeasti koulutetuista brittimuslimeista haluaisi islamilaisen sharia-lain käyttöön myös Ison Britannian rikosoikeudessa. Eli esimerkiksi kuolemanrangaistuksia jumalanpilkasta ja seksirikoksista, kuten kivityksiä aviollisesta uskottomuudesta ja hirttotuomioita homoseksualismista, sekä varkaiden käsien amputoimista.
Näin vastasi siis yliopistoissa opiskeleva muslimikerma Herran vuonna 2010, EUn Isossa Britanniassa.
Muslimit ovat kristittyjen jälkeen suurin ja kaikista nopeimmin kasvava uskonnollinen ryhmä Isossa Britanniassa.
Tästäkään tutkimuksesta ei todennäköisesti kerrota mitään suomalaisessa valtamediassa, koska tieto lisää tuskaa ja "ennakkoluuloja islamia kohtaan".
http://www.washingtontimes.com/news/2010/dec/19/embassy-row-930120260/