A Coward Dies a Thousand Deaths, a Brave Man Dies But Once. - Medgar Evers

Oheiset kirjoitukset käsittelevät enimmäkseen monikulttuuria, maahanmuuttoa ja islamia - usein mediakriittisesti. Kyseessä on kokoelma verkkolehti Uuden Suomen Puheenvuoro-blogipalvelussa aiemmin julkaistuista blogikirjoituksista.

torstai 27. lokakuuta 2011

Vain persut vastustavat Turkin Eu-jäsenyyttä

25.5.2009 18:03 
Turkin jäsenyys Euroopan unionissa olisi katastrofi länsimaiselle sivistykselle Euroopassa. Turkki ei ole miltään osin Euroopan maa. Silti kaikki puolueet perussuomalaisia lukuunottamatta kannattavat Turkin mahdollista jäsenyyttä.
Syy on selvä. Vasemmisto on Euroopassa menettänyt suuren joukon äänestäjiä perinteisen työväenluokan kutistumisen myötä. Se tarvitsee kipeästi uutta vaalikarjaa. Islamilainen Turkki edustaa täydellisen hyvin tarkoitukseen sopivaa maata. Sen islaminuskoinen ja huonosti koulutettu väestö integroituu tunnetusti melkoisen huonosti ja on siksi pysyvästi lojaalia vasemmistolle, joka puolestaan pitää huolta jatkuvista sosiaalitukiaisista ja muista veronmaksajilta kerätyistä tulonsiirroista työttömille maahanmuuttajille. Muslimimaahanmuuttaja äänestää Euroopassa enimmäkseen vasemmistoa. Kukapa purisi ruokkivaa kättä.
Oikeisto tarvitsee turkkilaisista pysyvää halpatyövoimareserviä nousukausien varalle. Se tarvitsee keikkaduunaria jolla ei ole sitoumuksia läntisten kansallisvaltioiden yhteisiin arvoihin, kuten melkoisen vahvoihin ammattiyhdistyksiin. Ghettoutuvat esikaupunkialueet, white flight-ilmiö ja mureneva yhteiskuntarauha ovat ökykapitalistille ja tätä hännystelevälle eliitille toissijaisia tekijöitä, kun toisessa vaakakupissa painavat omat osakesalkut.
Puheet Turkin Eu-jäsenyydestä rauhanprosessina ovat roskaa. Turkki on jo nyt Nato-maa. Se ei siksi uhkaa Eurooppaa. Jos Turkki liitetään Eurooppaan, saa Eurooppa yhdellä iskulla 70 miljoonaa muslimia lisää. Sitä Eurooppa ei kestäisi. Kello tikittää länsimaiselle sivistykselle jo nyt. Turkin jäsenyys olisi Euroopan itsemurha.
Suomalaisista puolueista ainoastaan perussuomalaiset vastustaa Turkin jäsenyyttä. Se on hyvä syy äänestää persuja näissä vaaleissa.