A Coward Dies a Thousand Deaths, a Brave Man Dies But Once. - Medgar Evers

Oheiset kirjoitukset käsittelevät enimmäkseen monikulttuuria, maahanmuuttoa ja islamia - usein mediakriittisesti. Kyseessä on kokoelma verkkolehti Uuden Suomen Puheenvuoro-blogipalvelussa aiemmin julkaistuista blogikirjoituksista.

torstai 27. lokakuuta 2011

Maahanmuuttokriittiset selättivät valtamedian

3.1.2009 21:06
Maahanmuuttokritiikin höyryjuna on nytkähtänyt viimein liikkeelle. Yli viisi vuotta käsityönä ja talkoilla lämmitetty veturi on kiskaissut raskailla argumenteilla lastatut vaunut liikkeelle. Enää sitä ei pysäytä mikään.
Hitaasti ja varmasti paine on kasvanut, kun perussuomalaisille voitokkaiden kuntavaalien jälkeen maahanmuuttokriittinen vaalitulos on alkanut näkyä netin ohella kaikkialla muuallakin - jopa printtimediassa. Kaikista Suomen valtakunnallisista lehdistä City-lehti ehti ensimmäisenä julkaista asiallisen jutun Jussi Halla-ahosta.
http://www.city.fi/artikkeli/Jussi+Halla-aho/2921/
Kiihkoton keskustelu kiihtyy jo muuallakin. Ainakin Aamulehti ja Kaleva ovat jo yrittäneet lähestyä aihetta toisella otteella kuin lokaa roiskiva erkkomedia ja aina yhtä arrogantti Yle.
Juna kulkee ja vauhti kiihtyy, vaikka HS, IS, MTV3 ja Yle roikkuvat itkua tuhertaen ja kengät savuten takapuskurissa kiinni. Pysähtyneimmät mediainstituutiot kuvittelevat yhä kykenevänsä estämään keskustelun, tai päättämään missä, milloin ja kuka sitä käy. Tai voivansa vaieta aiheesta menettämättä kasvojaan.
Polemiikin sivutuotteena on päästy punnitsemaan konkreettisilla esimerkeillä valtamedian luotettavuutta. Monet niistä ovat paljastuneet tarkoituksenhakuisiksi propagandakoneiksi. Jos media valehtelee yhdessä asiassa, niin puhuuko se totta toisessa? Tuskin. Miksi siis tilata lehteä, joka aliarvioi lukijaansa valehtelemalla ja vääristelemällä? Miksi maksaa lupamaksua tyhjästä?
Jussi Halla-aho, Suomen Sisu ja muut maahanmuuttokriitikot eivät ole poliittisia opportunisteja sanan varsinaisessa merkityksessä. Heille riittää, että itse asia saa riittävästi julkisuutta. Se, että perussuomalaisten kannatus kasvaa kohisten ei ole maahanmuuttokriitikoille itseisarvo.
Jos muut puolueet haluavat tässä rytäkässä säilyttää kasvonsa ja kannatuksensa, on niiden kiireesti tarkistettava linjauksiaan maahanmuuton osalta.Tämä koskee etenkin keskustapuoluetta ja kokoomusta, jotka molemmat ovat ryvettyneet pahasti kaulaillessaan samassa hallituksessa täysin irti todellisuudesta elävien vihreiden ja Astrid Thorsin kanssa.
Tällä hetkellä perussuomalaiset on ainoa puolue, jonka maahanmuuttopolitiikka vastaa tavallisen kansalaisen oikeustajua ja käsitystä järkevyydestä. Yhä useampi kansalainen kokee maahanmuuton ongelmiin puuttumisen hyvin tärkeäksi. Kello tikittää Timo Soinin ja kumppaneiden hyväksi.