A Coward Dies a Thousand Deaths, a Brave Man Dies But Once. - Medgar Evers

Oheiset kirjoitukset käsittelevät enimmäkseen monikulttuuria, maahanmuuttoa ja islamia - usein mediakriittisesti. Kyseessä on kokoelma verkkolehti Uuden Suomen Puheenvuoro-blogipalvelussa aiemmin julkaistuista blogikirjoituksista.

torstai 27. lokakuuta 2011

Monikulttuurisessa Suomessa kaapataan jo vauvojakin

15.5.2009 10:54
Lisääntyneet raiskaukset ja ryöstöt ovat monikulttuurisen Suomen arkipäivää. Tummista miehistä koostunut porukka kaappasi lapsen vaunuissa keskellä kirkasta päivää. Tällaiseen ei vanhassa Suomessa ole totuttu. Astrid Thorsin ja Matti Vanhasen johtaman hallituksen unelma "aidosti" monikulttuurisesta Suomesta näyttää toteutuvan. Suomi on nyt aidosti osa turvatonta Eurooppaa.
Iltalehti tietää enemmän:
Vauva kaapattiin keskellä päivää Helsingissä
Isoäiti taisteli vastaan, kun kolme miestä vei vaunuissa nukkuvan pikku-Miisan.
- Anna minulle kaunis lapsi, anna minulle kaunis lapsi, tuntematon mies hokee ja yrittää riistää vaunut, joissa lapsenlapsi nukkuu.Tällaista isoäiti ei voinut kuvitella tapahtuvan, kun lähti viettämään keväistä päivää keskiviikkona tyttärensä ja lapsenlapsiensa kanssa Helsingin keskustaan.Hetkeä aiemmin 57-vuotias isoäiti oli odottamassa Aleksanterinkadulla tytärtään ja tämän 5-vuotiasta poikaa.Kolme siistinoloista, tummaa miestä käveli tuomiokirkon suunnasta ja pysähtyi vaunujen kohdalle. Mummon yllätykseksi noin kolmikymppiset miehet laskivat yhtäkkiä vaunujen kuomun alas ja ottivat valokuvan nukkuvasta Miisasta.Kaikki tapahtui hetkessä. Ennen kuin isoäiti ehti tajuta, mitä tapahtuu, miehet alkoivat työntää vaunuja vauhdilla kohti Mannerheimintietä.Parinkymmenen metrin kamppailun jälkeen miehet ilmeisesti huomasivat kadun toisella puolella olleet vartijat. Miehet pelästyivät ja lähtivät juoksemaan kohti Mannerheimintietä, ilman vaunuja ja Miisaa.
Tapausta tutkivan Helsingin poliisin mukaan kyseessä on yksittäistapaus.
Kaappaajien henkilöllisyydestä ei ollut vielä torstaina tietoa.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200905159592444_uu.shtml