A Coward Dies a Thousand Deaths, a Brave Man Dies But Once. - Medgar Evers

Oheiset kirjoitukset käsittelevät enimmäkseen monikulttuuria, maahanmuuttoa ja islamia - usein mediakriittisesti. Kyseessä on kokoelma verkkolehti Uuden Suomen Puheenvuoro-blogipalvelussa aiemmin julkaistuista blogikirjoituksista.

torstai 27. lokakuuta 2011

Mikael Storsjö syö sinunkin pöydässäsi

5.6.2009 09:26  Päivän pravda (HS) kertoo, että suomenruotsalainen "yrittäjä" Mikael Storsjö sanoo olevansa mies, jota Rajavartiolaitos epäilee 15 tšetšeenin törkeästä laittoman maahantulon järjestämisestä. Kaikki salakuljetetut ovat anoneet turvapaikkaa. Rajavartiolaitoksen mukaan teko on törkeä ja pääepäillyn lisäksi yhden Suomessa asuvan ja yhden turvapaikanhakijan epäillään osallistuneen laittoman maahantulon järjestämiseen.
Rajavartiolaitoksen mukaan maahan tulleet ovat saapuneet Suomeen Turkista. Epäilty on järjestänyt huhtikuussa kolmen eri ryhmän lentomatkat Istanbulista Suomeen. Mies jäi kiinni, kun hän tuli itse ensimmäisen ryhmän mukana. Mies on Rajavartiolaitoksen mukaan ennestään tuttu samoista puuhista.
Samainen herra Storsjö sai julkisuutta lokakuussa 2004 kun hän siirsi Liettuassa kielletyn Kavkaz Centerin nettisivut Suomessa olevalle palvelimelleen, jonka Suojelupoliisi takavarikoi. Kavkaz -sivusto sisältää islamistiterroristien jakamaa viha-aineistoa.
Minä ymmärrän Storsjön kaltaisia elämäntapaintiaaneja tiettyyn rajaan asti. Kun omaa missiota aletaan toteuttaa verovaroilla, eli tulemalla minun lompakolle, niin tuo raja ylittyy. Toivottavasti Storsjö ja hänen uussuomalaiset avustajansa saavat ankarimman mahdollisen tuomion, ja myös heidän kontaktit islamistiterroristeihin selvitetään perinpohjin.
Suomi ei tarvitse lisää verovaroin maahantuotuja terroristeja.